Zakaj izbrati Energogroup?
Celovita rešitev

Poleg projektiranja in izvedbe v najkrajšem času poskrbimo za vsa dovoljenja in dokumentacijo, ki jo potrebujete v Sloveniji, Srbiji, BiH in Črni gori. Mislimo na vse in vam prihranimo dragoceni čas!

Hitrost 

Zaradi dolgoletnih izkušenj v gradbeništvu takoj prepoznamo različne situacije in zanje najdemo najhitrejšo pot do realizacije. Tako smo v 85 dneh od pripraviljene projektne dokumentacije zgradili in predali ključ za Mercator Inđia v Srbiji na 2.600 m2. Ta projekt ni izjema!

Zanesljivost 

Znani smo po tem, da se držimo dogovorov. Od samega začetka se vašemu projektu predamo in poskrbimo za vsako podrobnost. Odnos z našimi strankami temelji na popolnem zaupanju, ki se mu v 13-letni zgodovini podjetja še nismo izneverili, saj še nikoli nismo zamudili roka.

Kakovost 

Le dobra podjetja lahko zadovoljijo želje in pričakovanja investitorjev. Le najboljša podjetja pa z njimi sodelujejo že vrsto let na mnogih projektih. V čast nam je, da se za nas odločajo najboljša slovenska podjetja, kot so Mercator , Merkur , Hit , Istrabenz , Petrol , Državne rezerve in mnoga druga, za katere gradimo nakupovalne centre, hotele, casinoje, ter poslovne in industrijske objekte. Za to je potrebna ekipa strokovnjakov in partnerskih podjetij, ki se zavedajo kako pomembna je za naše stranke kakovost.

 
 
Vse pravice pridržane © 2008, Energogroup d.o.o.